top of page
  • Obrázek autoraImprintBox

Jakým způsobem nabízet potištěné stuhy.

Aktualizováno: 14. 1. 2020

Existuje tisíce možností využití potištěných stuh. Individuální sdělení na dárcích, květinách, květinových boxech, vínu, parfému, čokoládě, bonboniéře, dárkovém koši, apod. Dalšími možnostmi jsou např. reklamní potisk s Vaším logem, potisk šerp na společenské akce, výroba lanyardů na krk, apod.


Květina se stuhou s potiskem.
Individuálně potištěné stuhy s vlastím textem se skvěle hodí třeba ke květinám.

Prodej individuálně potištěných stuh přímo na prodejně na počkání

Především při prodeji stuh v prodejně na počkání je potřeba zvolit správný prodejní model, aby se tato služba nestála časovou přítěží pro obsluhu. Doporučujeme při prodeji stuh na počkání zvolit např. jednu barvu stuhy a jednu barvu potisku (např. vínová stuha se zlatým potiskem), kdy obsluha jen v PC napíše požadovaný text a rychle stuhu vytiskne. Výměna stuhy a tiskové pásky v tiskárně při tvořící se frontě lidí by nemusela být ideální záležitostí.


Prodej potištěných stuh s "hotovými" neutrálními texty

Další z možností je také tiskárnu využívat pro "neutrální texty" typu - K Valentýnu, MDŽ 2020, Ježíšek 2020 :-) , apod., kdy má obsluha možnost si průběžně ve volných chvílích texty na stuhy dotiskávat a využívat pro balení.


Potisk stuh vlastní značkou nebo sdělením

Pokud nechcete nabízet individuálně potištěné stuhy pro klienty, můžete využít tiskárnu ImprintBox rovněž pro tisk vlastní značky, webové adresy, apod. Tedy cokoliv co zabalíte, bude obsahovat stuhu s Vaším logem nebo sdělením, které chcete. Můžete tak reagovat na aktuální sezónu, motivovat zákazníky k dalším nákupům, apod.


Zdarma nebo jako placená služba?

Rozhodně doporučíme u individuálního potisku dle přání zákazníka službu zpoplatnit.

Mimo pořízení tiskárny jsou Vašimi jedinými náklady na spotřební materiál samotná saténová stuha vhodná pro potisk a tisková páska. Jednoduše si tak spočtete kolik Vás stojí 1bm potištěné stuhy v dané šíři. Kratší stuhy úzké můžete nabízet např. za 30Kč, delší třeba za 150Kč. Pokud nabídnete klientovi možnost si individuálně stuhu personalizovat, rád si za službu připlatí. Obecné texty na stuze by měly být levnější než ty individuální, Vaše reklamní stuhy samozřejmě zdarma.


Přímo v prodejně, na e-shopu nebo jako součást expedice

Záleží pouze na Vás jakým způsobem se rozhodnete tiskárnu využít a kde budete tisk realizovat. Pokud chcete nabízet individuální potisk stuhy jako "lákadlo" pro klienty, můžete tiskárnu přímo na prodejnu a potisk realizovat před klientem a do procesu jej zapojit. Další možností je implemenotvat možnost zvolit si potisk na stuhu v rámci nákupního procesu na e-shopu. Zde již je větší prostor, aby si klient zvolil barvu stuhy nebo barvu potisku dle své preference. Základním řešením je vložit na e-shop alespoň textové pole s možností vložit text na stuhu a přidat foto takto potištěné stuhy jako referenci pro klienta, aby měl představu jak přibližně výsledek vypadá.

V neposlední řadě můžete tiskárnu umístit do Vaší expedice a využívat ji pro tisk různých motivů při balení zásilek a dárků...


Skutečně je nespočet možností jak systém ImprintBox využít a záleží na Vás, kterou formu využití zvolíte. Jednoznačně se však jedná o velmi dostupné a jednoduché řešení pro personalizaci produktů. Zvažte jaké využití by bylo možné u Vás a rozšiřte svou nabídku o něco nového.



potisk stuhy
ImprintBox - řešení pro individuální potisk stuh

163 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page