top of page
  • Obrázek autoraImprintBox

Nabídněte službu individuálního potisku stuh od 1ks.

Aktualizováno: 23. 4. 2019

Pokud nabízíte jakýkoliv sortiment, který je vhodný jako dárek, máme pro Vás zajímavé řešení jak dodat produktu osobní rozměr.

tiskárna na stuhy
ImprintBox - řešení pro individuální potisk stuh

Naše řešení označené ImprintBox je celek, který se skládá z tiskárny a softwaru pro tisk, saténových stuh a tiskových pásek pro potisk stuh. Nic víc není potřeba. Jednoduše v softwaru napíšete sdělení, do tiskárny vložíte stuhu v požadované barvě a šíři, vložíte tiskovou pásku v požadovaném odstínu a tisknete. Je to opravdu jednoduché, ale velmi efektní.


V sortimentu aktuálně máme 21 odstínů saténových stuh, které jsou dostupné v šířích 10, 15, 25, 40, 70 a 100mm.






Tiskové pásky jsou k dispozici v šířích 57mm a 110mm v 11ti barvách, včetně dvou metalických (zlatá, stříbrná).





Jsou tisíce možností kde najdou individuálně potištěné stuhy uplatnění, pořiďte si ImprintBox a rozšiřte své služby zákazníkům o personalizovaný potisk na počkání.


Možnosti využití potištěných stuh


Květinářství

Všichni občas darují květinu, ale ta zpravidla postrádá osobní individuální sdělení - přidáním elegantní potištěné stuhy dostává květina zcela jiný rozměr.


Parfumerie a duty free shopy

Pokud si klienti nechávají v parfumerii nebo na letišti dárkově zabalit zakoupený produkt, pravděpodobně se bude jednat o dárek - určitě by byli rádi, kdyby na stuhu bylo možno na počkání natisknout něco individuálního pro obdarovaného...


Zlatnictví

V tomto odvětví není nad čím přemýšlet, téměř každý šperk je dárek - pokud jej navíc dárkově zabalíme s individuálním textem na stuze, bude o to cennější.


Specializované prodejny - sýrárny, chocolaterie, prodejny s oříšky, vinotéky, prodejny se svíčkami, prodejny s dárkovými koši, prodejny s alkoholem, s dárkovými předměty, apod.

Uplatnění rozhodně najdou potištěné stuhy v různých prodejnách, kde zákazníci nakupují dárky a ocenili by dárkové zabalení. Pokud jim službu aktivně nabídnete, určitě nezůstane bez povšimnutí.


Další netradiční využití potištěných stuh


Lanyardy - šňůrky na krk

Můžete se také pustit do výroby lanyardů nebo náramků s individuálním potiskem.


Šerpy a stužky - absolventi, maturanti, společenské akce

Pokud jste v kontaktu s maturanty a absolventy, můžete nabídnout atraktivní šerpy a stužky.

Šerpy můžete tisknout také pro různé společenské akce - plesy, soutěže krásy, apod.


Svatby

Krásné individuálně potištěné stuhy najdou širokou škálu uplatnění např na svatbách - myrty s potiskem, svatební tabule se jmény, výzdoba s potiskem na stuhách, stuhy s potiskem v květinové výzdobě, svatební tabule se jmény na stuhách,apod.


Oslavy

Individuálně potištěné stuhy se skvěle hodí také na různé akce, párty a oslavy.


Nabídněte něco nového - pořiďte si ImprintBox a začněte s potiskem stuh na přání.
131 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page